Werken met GoZorg

Er zijn tientallen bemiddelingsbureaus voor zzp’ers in de zorg. De dienstverlening en kwaliteit verschilt enorm. GoZorg staat voor een transparante en duurzame samenwerking. Hiermee onderscheiden wij ons van de rest!

Aan de slag als zelfstandige professional bij GoZorg? Wij zijn altijd op zoek naar echte zorg toppers. Zijn wij een match? Dan gaan wij graag de samenwerking met je aan.

Let’s Go, schrijf je in bij GoZorg!

7 dagen per week support

Wij kennen het werkveld als geen ander. Voor, tijdens en na het werk kan jij op ons rekenen. We zijn 7 dagen per week bereikbaar, zowel telefonisch als via WhatsApp.

Communicatie

Bij GoZorg vinden wij een open communicatie belangrijk. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent.

Duurzame samenwerking

Bij GoZorg hechten wij waarde aan een duurzame samenwerking. Wij hebben de intentie om voor lange termijn samen te werken.

Wij doen het samen!

De juiste match

Bij GoZorg zorgen wij voor de juiste match. Op basis van jouw kennis, ervaring en voorkeuren matchen wij jou met de juiste opdrachten.
Laat ons daarom weten welke dagen jou het beste uitkomen, hoeveel uren jij wilt werken en wat jij het liefst doet.

Bureau in de zorg - Amersfoort

Facturatie

Wij nemen jouw administratie uit handen. GoZorg factureert voor jou bij alle opdrachtgevers waar je hebt gewerkt. Hier heb jij dus geen omkijken meer naar. Zo kan jij je volledig focussen op je werk.